Ιταλία

Όλα ανοιχτά για το μέλλον του Μανωλά

Ο μάνατζερ του Κώστα Μανωλά επιβεβαίωσε πως πλέον δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του Έλληνα στόπερ στη Ζενίτ, ωστόσο με… διπλωματικό τρόπο άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του στη Ρόμα.

Ζενίτ δεν θα πάει, αλλά... ίσως πάει κάπου αλλού ο Κώστας Μανωλάς!

Ο μάνατζερ του Έλληνα στόπερ, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μίλησε στο tuttomercato κι αφού ξεκαθάρισε πως πλέον δεν τίθεται θέμα μεταγραφής του παίκτη στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης, άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του!

«Προτιμώ να μην σχολιάσω τι έγινε στην υπόθεση με τη Ζενίτ. Πάρθηκε μία απόφαση και συνεχίζουμε. Ο Κώστας είναι παίκτης της Ρόμα και έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασία με την ομάδα. Αν θα ανανεώσει; Έχει συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια».

Ερωτηθείς, λοιπόν, για τις πιθανότητες που υπάρχουν να πάρει μεταγραφή φέτος το καλοκαίρι ο Μανωλάς κι αν η Ίντερ είναι μια από τις ομάδες που θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του, ο ατζέντης του απάντησε:

«Η Ίντερ θα μπορούσε να είναι μια από τις υποψήφιες ομάδες, όπως και άλλες… Η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους... Υπάρχουν πολλές ομάδες που θα μπορούσαν να αποκτήσουν τον Κώστα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x