Stoiximan Super League

Όλα καλά με Μόλινς - Υπογράφει στον Παναθηναϊκό

Ο Γκιγιέρμο Μόλινς... ξεψαχνίστηκε, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου υπογράφει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Άναψε… πράσινο στην μεταγραφή του Γκιγιέρμο Μόλινς στον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος φορ πέρασε από εκτενή ιατρικό έλεγχο κι όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, αποδείχθηκε «ταύρος».

Κάτι που σημαίνει πως οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα στα γόνατά του, εκεί όπου στο παρελθόν έχει υποστεί δύο φορές ρήξη χιαστού.

Η μοναδική εκκρεμότητα, πλέον, είναι να περάσει και τα εργομετρικά τεστ, να φανεί δηλαδή το επίπεδο της φυσικής κατάστασης του ποδοσφαιριστή. Τα αποτελέσματα αυτών δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο στην απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι άνθρωποι του τριφυλλιού γνωρίζουν πως ο Μόλινς προέρχεται από μακρά απουσία (τελευταία φορά αγωνίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο) κι ως εκ τούτου… ξέρουν τι τους περιμένει.

Υπολογίζεται πως μέσα στον Μάρτιο ο συμπατριώτης του Μπεργκ θα είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς και να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, λοιπόν, ο Μόλινς αναμένεται την Τετάρτη να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα μία χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x