Champions League

Όλη η Ευρώπη τσεκάρει τα… διαμαντάκια της Μονακό

Η Μονακό παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και οι Ευρωπαίοι «γίγαντες » ρίχνουν ματιές στα διαμαντάκια της ομάδας στο σημερινό ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Μαζί με το σεντόνι του Τσάμπιονς Λιγκ , μπαίνει και η κορδέλα. Με αφορμή την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μονακό για τους «16» του Τσάμπιονς Λίγκ, οι Μονεγάσκοι βγάζουν στην βιτρίνα τα ποδοσφαιρικά τους παιδιά με σκοπό την πώληση τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «big five» της Πρέμιερ Λιγκ , Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπως οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν μπορεί να έχουν ρεπό από τις ποδοσφαιρικές τους υποχρεώσεις, αλλά οι σκάουτερ τους απόψε θα έχουν την ευκαιρία να τσεκάρουν τους πιτσιρικάδες της Γαλλικής ομάδας.

Τα διαμαντάκια που γυαλίζουν είναι ο Πορτογάλος Μπερνάρντο Σίλβα (22χρόνων), οι Γάλλοι, Τόμας Λεμάρ (21 χρόνων) και Εμ’ Μπαπέ (18 χρόνων), που βοηθούν τα μέγιστα την ομάδα τους στο επιθετικό κομμάτι, αφού είναι ενδεικτικό ότι οι τρείς μαζί έχουν 30 γκολ, και 16 ασίστ την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Υψηλή ζήτηση στην αγορά έχουν επίσης ο πολυσύνθετος Βραζιλιάνος Φαμπίνιο (23 χρόνων), και οι πλάγιοι αμυντικοί Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (24 χρόνων), και Μπέντζαμιν Μεντί (22 χρόνων).

Το Τσάμπιονς Λιγκ για την Μονακό είναι ευκαιρία για διαφήμιση και οι Γάλλοι σκοπεύουν να το εκμεταλλευτούν, προβάλλοντας την δουλειά που γίνετε στις ακαδημίες τους τα τελευταία χρόνια.

Επιμέλεια : Γιώργος Τσιλιβαράκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x