Γενικά

Μπάγερν Κ19-Ολυμπιακός Κ19: Παιχνίδι-πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπάγερν στο Μόναχο για τα προημιτελικά του Youth League.

Ραντεβού με την ιστορία για τον Ολυμπιακό Κ19. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν (17:00, Cosmotesport3) την Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας, αναζητώντας ακόμη μία υπέρβαση (και τη μεγαλύτερη έως τώρα), ώστε να βρεθούν στα ημιτελικά του Youth League.

Έχουν προηγηθεί οι σπουδαίες προκρίσεις επί των Ίντερ και Λανς στα πέναλτι στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ αυτήν τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να τα καταφέρουν εκτός των συνόρων.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσoυν πέναλτι.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ανέφερε ενόψει του ματς: «Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά και μια τεράστια πρόκληση. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, από τη στιγμή που διεκδικούμε την είσοδο μας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Μπάγερν είναι ένας σύλλογος και μια Ακαδημία από την elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η συγκεκριμένη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε διαθέτει αρκετούς παγκόσμιους πρωταθλητές από την Κ17 της Εθνικής Γερμανίας και γενικότερα, είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Από τη δική μας πλευρά, έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, ότι είμαστε μια ομάδα που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, αρκεί να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι όπως σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τώρα».

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων»: Έξαρχος, Σίνα, Κουράκλης, Αλαφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Χρήστου, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Δάμα, Λώλης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Γατόπουλος, Παπακανέλλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x