Κύπρος

Η Ομόνοια αλλάζει τη φανέλα της για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Ομόνοια, η οποία θα ζητήσει από την κυπριακή ομοσπονδία να τιμήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών.

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση για να τιμήσει τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, προχωράει η Ομόνοια.

Ο κυπριακός σύλλογος πρόσθεσε στα μανίκια των φετινών τους εμφανίσεων μια στάμπα που αναφέρει «ΤΕΜΠΗ 2023» και συνοδεύεται από το σήμα του πένθους, ζητώντας από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να αγωνίζεται με αυτό στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Η τραγωδία στα Τέμπη και το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή, έχει συγκλονίσει όλους μας. Κανείς μας δεν μπορεί πλέον να είναι ο ίδιος άνθρωπος. 57 ζωές χάθηκαν, δύο αγνοούνται, ενώ δεκάδες παραμένουν τραυματίες.

Η μνήμη των συνανθρώπων μας που τόσο άδικα, απότομα και βίαια έφυγαν από τη ζωή θα πρέπει να παραμείνει άσβεστη και να μας υπενθυμίζει πως ποτέ ξανά δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε - ως κοινωνία και πολιτεία – να ζήσουμε ξανά τέτοια τραγικά γεγονότα.

Έχουμε αποφασίσει όπως από τον αμέσως επόμενο αγώνα και μέχρι το τέλος της σεζόν τοποθετηθεί στο μανίκι της επίσημης εμφάνισής μας το δημιουργικό που βλέπετε στη φωτογραφία, εις μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών. Για να μας υπενθυμίζει πως πάντοτε προτεραιότητα θα πρέπει να είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πως την μεγαλύτερη αξία την έχει η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ.

Αιωνία η μνήμη των θυμάτων.

Αύριο θα υποβάλουμε για έγκριση το σχετικό το αίτημά μας στην ΚΟΠ»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x