Κύπρος

Πήρε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λεμεσού η Ομόνοια - Καθάρισε τη Νέα Σαλαμίνα ο πρωτοπόρος Άρης!

Η Ομόνοια επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Λεμεσού και ανέβηκε στη 2η θέση του κυπριακού πρωταθλήματος, την ίδια ώρα όπου ο Άρης Λεμεσού «καθάρισε» τη Νέα Σαλαμίνα και παρέμεινε πρώτος στην κορυφή!

Δεν σταματά το... τρένο του Άρη Λεμεσού!

Οι πρωταθλητές Κύπρου διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στις τέσσερις νίκες, πανηγυρίζοντας μεγάλη εντός έδρας νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας (2-1) και μάλιστα με ανατροπή για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 55' με σκόρερ τον Ντορεγκαράϊ, «παγώνοντας» προσωρινά τους γηπεδούχους. Στο 68' ωστόσο, ο Γκομίς έφερε το ματς στα ίσα, με τον Σενεγαλέζο φορ να... λυτρώνει την ομάδα του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκληρώνοντας μια μεγάλη ανατροπή!

Την ίδια ώρα, η Ομόνοια πήρε το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, επικρατώντας 2-0 του Απόλλωνα Λεμεσού στο ΓΣΠ. Το «τριφύλλι»... χτύπησε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Λοΐζου, για να έρθει ο Σεμέδο στο 68' και να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Νίκη με την οποία η Ομόνοια ανέβηκε στη δεύτερη θέση και το -3 από τον πρωτοπόρο, Άρη Λεμεσού.


Αναλυτικά η 10η αγωνιστική:

Παρασκευή 03/11

ΑΕΖ Ζακακίου-Εθνικός Άχνας 1-1

Σάββατο 04/11

Δόξα Κατωκοπιάς-Οθέλλος Αθηαίνου 0-2
Άρης Λεμεσού-Νέα Σαλαμίνα 2-1
Ομόνοια-Απόλλων Λεμεσού 2-0

Κυριακή 05/11
ΑΕΚ Λάρνακας-ΑΠΟΕΛ (18:00)
Πάφος-Ανόρθωση (18:00)
ΑΕ Λεμεσού-Καρμιώτισσα (19:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x