Europa League

Ομπαμεγιάνγκ: «Νιώθω τυχερός που βρισκόμουν στη Μίλαν»

Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, δήλωσε ιδιαίτερα τυχερός που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μίλαν.

Μπορεί να μην πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής στη πρώτη ομάδα της Μίλαν, παρ’ όλα αυτά o Ομπαμεγιάνγκ νιώθει τυχερός που βρέθηκε ακόμη και στις ακαδημίες των «ροσονέρι». Ο Γκαμπονέζος επιθετικός αγωνίζεται πλέον στην ομάδα της Άρσεναλ, ωστόσο δε ξεχνά τα τρία χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα του Μιλάνου (2008-2011).

«Όταν βρισκόμουν στη Μίλαν ήμουν πολύ νέος με πολύ λίγη εμπειρία. Όμως εκεί ήταν που έμαθα πώς να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Νιώθω τυχερός επειδή υπήρχαν πολλοί παίκτες υψηλότατου επιπέδου, όπως ο Μαλντίνι, ο Νέστα, ο Κακά, ο Ζέεντορφ, ο Ρονάλντο. Ήμουν ντροπαλός σαν άτομο, όμως έβλεπα τί έκαναν αυτοί οι παίκτες και έμαθα πολλά από αυτούς», δήλωσε ο 28χρονος στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

«Η οικογένειά μου θα υποστηρίξει την Άρσεναλ, ακόμα κι αν μεγαλώσαμε στο Μιλάνο. Ήμασταν τυχεροί που ήρθαμε στη Μίλαν, όμως η ζωή προχωρά και τώρα υποστηρίζουμε την Άρσεναλ» ανέφερε για τον αγώνα των δύο ομάδων στους «16» του Europa League.

Να θυμίσουμε ότι ο Ομπαμεγιάνγκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τους «κανονιέρηδες» στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, θα παρακολουθήσει όμως την αναμέτρηση από την εξέδρα του San Siro.

Επιμέλεια: Δημήτρης Φραγγάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x