Ισπανία

Όμπλακ: «Θα παίξω στην Ατλέτικο για ένα χρόνο ακόμη, μετά δεν ξέρω»

Ο Σλοβένος τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης έβαλε τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν για το μέλλον του, όμως μόνο για τη σεζόν που έρχεται.

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να φεύγει από την Ατλέτικο Μαδρίτης, έβαλε ο βασικός της τερματοφύλακας, Όμπλακ.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Σλοβένος πορτιέρο σε εφημερίδα της χώρας του, την «Ekipa», τόνισε ότι, τουλάχιστον για τη σεζόν που έρχεται, θα συνεχίσει να είναι παίκτης των «ροχιμπλάνκος».

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα παίξω και φέτος στην Ατλέτικο, μετά δεν ξέρω. Θα δούμε. Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι προς το παρόν είμαι παίκτης της Ατλέτικο, ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος και περιμένω να έχω μία καλή σεζόν στη Μαδρίτης», εξήγησε ο τερματοφύλακας.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, ειδικότερα αυτό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Όμπλακ δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Γι’ αυτά που συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι δεν μπορώ να πω τίποτα. Δεν μπορώ να πω αν υπήρχε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες ή κάποια διαπραγμάτευση. Υπάρχει μόνο ένα σημαντικό αυτή τη στιγμή. Αυτό που μόλις είπα, ότι ανήκω στην Ατλέτικο, και προς το παρόν έτσι θα μείνει».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x