Stoiximan Super League

Οπαδοί της ΑΕΚ σε Κοντονή: «Δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα»!

Δείτε τι είπαν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον Υφυπουργό Αθλητισμού και τι τους απάντησε. Διαβάστε ποιο ήταν το «παράπονο» του Σταύρου Κοντονή.

Την δυσαρέσκειά της με το έργο του εξέφρασε η αντιπροσωπεία των οπαδών της ΑΕΚ, που συναντήθηκε με τον Σταύρο Κοντονή, μετά την ολοκλήρωση του ραντεβού του με τη FIFA.

O Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε στους εκπροσώπους των οπαδών της Ένωσης, πως νιώθει ενοχλημένος από το γεγονός πως είδε το όνομά του στο πανό δίπλα από αυτά της UEFA και του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντάς τους: «Εγώ κάνω ό,τι μπορώ, είμαι απέναντι κι εσείς με βάζετε δίπλα».

Η αντιπροσωπεία των οπαδών του τόνισε: «Δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα. Η βία, η διαφθορά στο ποδόσφαιρο και τα πρόσωπα που διώκονται, όλα παραμένουν ίδια».

Όσον αφορά τις διώξεις από τη Δικαιοσύνη, ο Σταύρος Κοντονής έδειξε να τους κατανοεί, μεταφέροντας παράλληλα και το κλίμα της συνάντησής του με τους ανθρώπους της UEFA και της FIFA: «Oύτε κι εγώ μπορώ να το εξηγήσω αυτό, είναι τέτοιο το κράτος δικαίου όμως που δυστυχώς δεν γίνεται αλλιώς. Έχετε δίκιο στα περισσότερα αλλά κι εγώ απ΄την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ και μάλιστα τώρα ήρθα ξανά σε ρήξη με UEFA και FIFA».

Σε εκείνο το σημείο οι δύο οπαδοί της ΑΕΚ διαφώνησαν εκ νέου με τις απόψεις του σχετικά με το έργο του ενώ εξέφρασαν και την απογοήτευσή τους απ’ τις κινήσεις του Υφυπουργού κατά των οπαδών, τονίζοντάς του πως και ο ίδιος γνωρίζει από πού «πηγάζει η βία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x