Ιταλία

Οπαδοί της Νάπολι «σταυρώνουν» τον Ιγκουαΐν

Τον εκνευρισμό τους για την μετακίνηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην Γιουβέντους εκδήλωσαν μερικοί οπαδοί της Νάπολι, σε συγκέντρωση τους στη πόλη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πώληση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην «μισητή» Γιουβέντους εξαγρίωσε τους φίλους της Νάπολι, οι οποίοι μαζεύτηκαν στη Via Toledo για να εκφράσουν την αντίθεση τους για την παραχώρηση του Αργεντινού επιθετικού.

Πολλά αντικείμενα που είχαν σχέση με τον 28χρονο επιθετικό κάηκαν, ενώ είχαν ζωγραφιστεί δύο κέρατα πάνω από το κεφάλι του διεθνούς άσου σε πανό που τον απεικόνιζε.

Δύο από τους διαμαρτυρόμενους οπαδούς της ομάδας, ο Φραντσέσκο Εμίλιο Μπορέλι και ο Τζιάνι Σιμόνι δήλωσαν: «Προφανώς αυτοί που χειρίστηκαν την υπόθεση, κατά την γνώμη μας δεν τους ένοιαζε αν ήταν τιμητικό ή ηθικά σωστό».

Μπορεί στα μάτια των οπαδών ο Ιγκουαΐν να μην ήταν τόσο ψηλά όσο ο Μαραντόνα, παρ όλα αυτά παρέμενε ο πιο σημαντικός παίκτης της ομάδας και το γεγονός πως επέλεξε να μετακινηθεί στην αιώνια αντίπαλο, Γιουβέντους, είναι ασυγχώρητο.

«Είμαστε εξαγριωμένοι, κανένας δεν μπορεί να έχει τέτοια συμπεριφορά. Ο Γκονσάλο ήταν παραπάνω από ένας ποδοσφαιριστής, ήταν σύμβολο και μας πρόδωσε χωρίς να το σκεφτεί καθόλου. Αυτό δείχνει τις ηθικές αξίες που έχει αυτός ο άνθρωπος. Ο Μαραντόνα δεν θα το είχε κάνει ποτέ αυτό», είπε ένας εκ των αρχηγών της συγκέντρωσης, ο Έντζο Ντ’Αντζελο.

inner

inner

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x