Έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα τραγικής πορείας του Πλατανιά έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν πως οι κακές επιλογές του καλοκαιριού, αλλά και η... έλλειψη γενικού αρχηγού, έχουν φέρει την ομάδα να παλεύει για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα.

Πάντως, δεν χάνουν την πίστη τους και στέλνουν μήνυμα ενότητας για τις... μεγάλες μάχες που έρχονται, προκειμένου να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων του Πλατανιά

«Στην εξαετή ιστορία της ομάδας μας στη Superleague ποτέ άλλοτε δεν βρεθήκαμε σε ανάλογη θέση όπως σήμερα. Η ομάδα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού όντας τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό όμως που κάνει τα πράγματα να φαίνονται ακόμα δυσχερέστερα είναι η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Προσπαθώντας να κάνουμε μια απλή ανάλυση για το τι φταίει μπορούμε να εντοπίσουμε πολλά πράγματα. Όμως το κυριότερο το οποίο θεωρούμε ότι είναι και κοινά αποδεκτό είναι οι λάθος επιλογές που έγιναν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Αυτοί οι οποίοι ανέλαβαν να ψάξουν για καινούργιους παίχτες απέτυχαν και είναι καιρός να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Δεύτερον δεν νοείται γενικός αρχηγός επαγγελματικής ομάδας στη Super League να έχει υποχρεώσεις που τον κρατούν μακριά από αυτή και η ομάδα να πηγαίνει σε εκτός έδρας παιχνίδια χωρίς γενικό αρχηγό.

Όλοι μαζί αυτοί που αγαπάμε την ομάδα ας ενωθούμε και ας αναλάβουν πόστα άτομα που πονάνε γι' αυτήν.

Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα. Έχουν χαθεί πολλές μάχες όχι όμως ο πόλεμος και αυτός μπορεί να κερδηθεί πράττοντας τις κατάλληλες κινήσεις»
.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ