Έξαλλοι με τον διαιτητή Λάμπρου είναι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Στην Ελαφρά Ταξιαρχία υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια για τον ρέφερι από το σύνδεσμο της Εύβοιας, τον οποίο και κατηγορούν μέσω... θέσης τους ότι δεν έκανε τήρηση των κανονισμών.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν πως δεν απέβαλε στο 35ο λεπτό τον Αντιλέχου, ενώ υποστηρίζουν πως άφησε τους παίκτες του Λεβαδειακού να κάνουν καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Είναι κρίμα και άδικο ότι συμβαίνει να μην συμβαίνει όπως πρέπει, μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου. Αναφερόμαστε στους παίκτες του Λεβαδειακού που... έπεφταν συνεχώς κάτω και ο διαιτητής έδωσε μόνο τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις. Τρία λεπτά μόνο ήταν οι αλλαγές, άρα σημαίνει ότι ο διαιτητής θεώρησε πως μόνο ένα λεπτό ήταν οι καθυστερήσεις. Υπήρχε, επίσης, μία αποβολή του Αντιλέχου στο 35’. Δεν λέμε ότι δεν έχουμε προβλήματα αλλά πρέπει να μας αφήνουν να παλεύουμε όσο πρέπει. Κάποιοι πρέπει να τα βλέπουν αυτά αλλά δυστυχώς δεν τα βλέπουν. Δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να μιλάμε, όμως, γιατί θα μας τιμωρήσουν. Είμαστε ένα νοικωκυρεμένο σωματείο που εμπνέει υγεία και ζητάμε αυτό που δικαιείται κάθε ομάδα να τα έχουμε και εμείς».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ