Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: «Οριστικά την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ»

Την τήρηση του αρχικού προγράμματος των πλέι-οφ επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την επανέναρξη της διάθεσης εισιτηρίων για τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας το ματς ότι θα γίνει οριστικά Κυριακή.

Τις εξελίξεις, σύμφωνα με τις οποίες δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή στο αρχικό πρόγραμμα των πλέι-οφ, επιβεβαίωσε ο Παναθηναϊκός.

Εν αναμονή των αποφάσεων για το τι θα γίνει με τον τελικό Κυπέλλου, οι «πράσινοι» είχαν παγώσει προσωρινά τη διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα της Πέμπτης ωστόσο ανακοίνωσαν ότι το ντέρμπι θα γίνει κανονικά την προκαθορισμένη ώρα έναρξής του (Κυριακή στις 20:30) και ενεργοποίησε εκ νέου την προπώληση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Οριστικά την Κυριακή 15/05 και ώρα 20:30 η αναμέτρηση στο «Απ. Νικολαΐδης». Ενεργοποιείται και πάλι η προπώληση.

Ορίστηκε η αναμέτρηση του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Κυριακή 15/05 και ώρα 20:30) για τη 2η αγωνιστική των Play-offs και ενεργοποιείται η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων καθώς και η προπώληση από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σήμερα Πέμπτη 12/05 μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσω web.

Αύριο Παρασκευή 13/05 θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της Λεωφόρου στη Θύρα 13 -Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων, ενώ το Σάββατο 14/05 η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά μέσω web.
Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 12:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr- με οικονομικό όφελος και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 13 - Τομέας Διαδίκτυο Εκδοτήρια
6,7 8€ 10€

1,12,8,5Γ 12€ 15€

2,4,11,9,5Α 20€ 25€

10 35€ 40€

3 50€ 60€

Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 4 εισιτήρια, δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x