Stoiximan Super League

Επίσημο: Στον πάγκο του Ολυμπιακού ξανά ο Λεμονής

Τα… κλειδιά στον Τάκη Λεμονή. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του 57χρονου τεχνικού στον πάγκο του, επιβεβαιώνοντας όσα είχε αναφέρει νωρίτερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Επιστροφή Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό!

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (και ανακοίνωσε λίγο μετά η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ), ο 57χρονος τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο της ομάδας του Πειραιά αντί του Μπέσνικ Χάσι, που αποτελεί παρελθόν ουσιαστικά από το βράδυ της Κυριακής. Αλλαγές έγιναν σε ολόκληρο το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού.

Έτσι, επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχε αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή». Η σημερινή προπόνηση των Πειραιωτών, η οποία θα γίνει υπό τις οδηγίες του Τάκη Λεμονή, είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

O Τάκης Λεμονής αναλαμβάνει για τέταρτη φορά (2000-02, 2006-08, 2017,-) την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και επιστρέφει μετά από πέντε μήνες, καθώς η προηγούμενη συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώθηκε τον περασμένο Μαΐο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x