Γ' Εθνική

Όρκος νίκης στον Ασπρόπυργο για το νταμπλ

Συγκινησιακές καταστάσεις στα αποδυτήρια του Ασπρόπυργου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Φίλη, να δίνει το σύνθημα για την κατάκτηση και του Κυπέλλου.

Η φετινή πορεία του Ασπρόπυργου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως άθλος. Αν και βρέθηκε ακόμα και στο -10 απ' την Καλαμάτα, δεν τα παράτησε και ανταμείφθηκε με τον τίτλο του πρωταθλητή του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής!

Η χρονιά όμως δεν έχει τελειώσει, καθώς υπάρχει και ο στόχος της κατάκτησης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, απέναντι στον Ηρακλή Ελευσίνας την προσεχή Τετάρτη.

Τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση Λέρνας την Κυριακή, ακολούθησαν έντονοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια των πρωταθλητών. Κατά τη διάρκεια των οποίων ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Φίλης, πήρε το λόγο και «απαίτησε» την κατάκτηση και του Κυπέλλου.

Για να αφιερωθεί στη μνήμη του πατέρα του προέδρου, Θέμη Τσόκα, τον Γεώργιο Τσόκα, ο οποίος έφυγε απ' τη ζωή πριν δύο χρόνια και το όνομα του οποίου δόθηκε στο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα η εμψυχωτική ομιλία του, όπως ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας, ήταν η εξής: «Ακούστε κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα και για την ομάδα μας. Την Τετάρτη έχουμε ένα κύπελλο. Ξέρω ότι η χαρά που έχουμε μετά από 50 χρόνια είναι απερίγραπτη. Ξέρω ότι έχουμε ταλαιπωρηθεί όλο το χρόνο ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ και βγήκαμε πρώτοι. Αλλά πριν δυο χρόνια πέθανε ο πατέρας του προέδρου του Θέμη του Τσόκα και πέρσι το Κύπελλο ονομάστηκε Γεώργιος Τσόκας. Είχαμε πει θα το πάρουμε και ήρθε εδώ η Μάνδρα και μας ταπείνωσε... ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ»

Ακολουθεί το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο



Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x