Champions League

«Όρθια» στο Παρίσι η Άρσεναλ, τα θαλάσσωσε η Βασιλεία (vids)

Η Παρί ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας στο Παρίσι (1-1) - «Κόλλησε» (1-1) η Βασιλεία με Λουντογκόρετς

Πρώτη αγωνιστική στο 1ο όμιλο του Champions League και δεν άλλαξε το παραμικρό.

Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ και Βασιλεία-Λουντογκόρετς έμειναν όλες ισόπαλες με το ίδιο σκορ (1-1), αποτελέσματα από τα οποία ικανοποιημένη μένει σαφώς η Άρσεναλ, καθώς σε ένα ματς που μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχό της, τελικά έμεινε ζωντανή, παίρνοντας έναν βαθμό, ενώ η Λουντογκόρετς είχε το προβάδισμα μέχρι το 80', αλλά τελικά οι Ελβετοί βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Ζωντανή με «κανονιά» Σάντσες!

Τη φάση ανανέωσης στην οποία βρίσκεται πιστοποίησε σε ακόμα ένα ματς η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι Γάλλοι σε ένα ματς που έλεγχαν απολύτως και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 44ο δευτερόλεπτο, δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν και βαθμολογικά, καθώς έμειναν στο 1-1 κόντρα στην Άρσεναλ.

Μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα, ο εξαιρετικός Οριέ που «όργωσε» όλη τη δεξιά πτέρυγα, έβγαλε τη σέντρα και ο Καβάνι που ήταν εντελώς αμαρκάριστος από Μουστάφι και Κοσιελνί δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Οσπίνα με κεφαλιά.

Στη συνέχεια του ματς και ειδικότερα στο α' ημίχρονο που η Άρσεναλ δεν είχε ούτε μία τελική στο στόχο, οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες με τον Καβάνι να αποκτήσουν μεγαλύτερο προβάδισμα, αλλά έμειναν στο 1-0 και τιμωρήθηκαν.

Έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Παρί, η μπάλα κατέληξε στον Σάντσες μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ δεν είχε πρόβλημα να φέρει το ματς σε ισορροπία στο 78'.



Σκληρό «καρύδι» η Λουντογκόρετς, λύγισε στο 80'

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λουντογκόρετς μπορεί να είναι ικανοποιημένη από το βαθμό που απέσπασε στην Ελβετία από τη Βασιλεία, αλλά ο τρόπος με τον οποίο έχασε τη νίκη ήταν... φθηνός, αφήνοντάς της πικρή γεύση.

Συγκεκριμένα, οι Βούλγαροι με πειθαρχεία στο αμυντικό της πλάνο κατάφερε να κρατά μακριά από την περιοχή της τη Βασιλεία που απειλούσε κυρίως μέσω στημένων φάσεων και ευτύχησε να προηγηθεί στο 45' με έξοχη ενέργεια του Καφού, που έκανε με μια ντρίπλα «χαζή» την άμυνα των γηπεδούχων.

Στο β' μέρος όπως ήταν αναμενόμενο η Βασιλεία πίεσε ακόμα περισσότερο, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά χρειάστηκε μία στιγμή έλλειψης συγκέντρωσης από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Στογιάνοφ, ώστε στο 79' ο Στεφέν να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας.



Η βαθμολογία του Α' ομίλου

1. Άρσεναλ 1 (1-1)
2. Βασιλεία 1 (1-1)
3. Παρί Σεν Ζερμέν 1 (1-1)
4. Λουντογκόρετς 1 (1-1)

Η επόμενη αγωνιστική (28/9)

Λουντογκόρετς - Παρί Σεν Ζερμέν
Άρσεναλ - Βασιλεία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x