Stoiximan Super League

Οτζίτζα: «Μακάρι την Τρίτη να βάλουμε και περισσότερα γκολ»

Την ελπίδα την Τρίτη ο Ολυμπιακός να μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρον τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας εξέφρασε ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέλγος μέσος στην κάμερα της Nova

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Είναι αλήθεια σήμερα (χθες) πως είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ. Παρόλο που δημιουργήθηκαν αυτές οι ευκαιρίες, δεν το καταφέραμε.

Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο στεναχωρημένοι κυρίως γιατί είναι δικό μας το φταίξιμο, θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε βάλει 3 ή 4 γκολ κι αυτή τη στιγμή νιώθουμε απογοητευμένοι που χάσαμε τους βαθμούς, όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα κάποιες φορές, υπάρχουν τέτοια παιχνίδια.

Το θέμα είναι ότι παίξαμε σήμερα αρκετά καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ελπίζουμε την Τρίτη και στα επόμενα παιχνίδια μας να επαναλάβουμε το ίδιο, να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και να βάλουμε και περισσότερα γκολ».

Για το επόμενο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, όμως η αλήθεια είναι πως εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό από την πλευρά μας και να ελπίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σήμερα, δυστυχώς, το καλύτερο δυνατό από την πλευρά μας δεν ήταν αρκετό, δεν έφτασε και αυτή τη στιγμή είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, όμως θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να πιστεύουμε στον εαυτό μας, να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και να βάλουμε τα δυνατά μας, έτσι ώστε στα επόμενα παιχνίδια να μην επαναληφθεί το ίδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x