Γενικά

Καυτός Κάιπερς, σκόραρε για δεύτερο σερί ματς με τους Σικάγο Φάιερ!

Ο Ούγκο Κάιπερς πέτυχε το μοναδικό γκολ της Σικάγο Φάιερ στην αναμέτρηση με τη Νιού Ίνγκλαντ (1-1), σκοράροντας για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.

Στο πρωτάθλημα του MLS συμπληρώθηκαν οι πρώτες πέντε αγωνιστικές και στο πρωτάθλημα της Αμερικής εκτός από τον Γιώργο Γιακουμάκη αγωνίζεται και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Ούγκο Κάιπερς.

Ο Βέλγος επιθετικός σημείωσε το γκολ της ομάδας του, στην ισοπαλία των Σικάγο Φαίερ με την Νιού Ίνγκλαντ, σκοράροντας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από εκείνο του Σαββάτου (16/03).

Ο 27χρονος υποδέχτηκε τη μπάλα, εντός της περιοχής και με εξαιρετικό τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 20ο λεπτό, όπου τελικά μοιράστηκε το βαθμό με την αντίπαλό της.



Ο Κάιπερς εξαργύρωσε την καταπληκτική σεζόν του στο Βέλγιο, όπου σημείωσε 34 γκολ σε 54 αναμετρήσεις ως ποδοσφαιριστής της Γάνδης, με την απόκτησή του από την Αμερικανική ομάδα να υπολογίζεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ. Τα τέρματα που σημείωσε αφορούν τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις αλλά και στο Europa Conference League, ενώ η μεταγραφή του στην ομάδα του Σικάγου ολοκληρώθηκε το Φεβρουάριο του 2024.

Επιμέλεια: Λοΐζος Λαϊνίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x