Stoiximan Super League

Ούτε να ακούν για Κουμπαράκη, Γκορτσίλα στον Ατρόμητο

Τη στιγμή που στον Ατρόμητο προσπαθούν να διορθώσουν αυτό το βουνό προβλημάτων, δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και τα όσα διαιτητικά έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ.

Κάθε άλλο παρά ησυχία υπάρχει στον Ατρόμητο τις τελευταίες ώρες. Όλοι εντός ομάδας γνωρίζουν ότι η κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολη, γνώριζαν εξ αρχής τις δυσκολίες του αγώνα με τον ανεβασμένο Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ειδικότερα η εικόνα των πρώτων 30 λεπτών ήταν αποκαρδιωτική και πέρα από κάθε δυσάρεστη πρόβλεψη, αφού μερικές στιγμές ήταν σαν να παίζουν οι «πράσινοι» κόντρα σε μια ομάδα που μαζεύτηκε έξω από το ΟΑΚΑ και είπε να παίξει ένα φιλικό ματς.

Παρ’ όλα αυτά, το 1-0 μέχρι εκείνο το σημείο τους άφηνε περιθώριο να διεκδικήσουν οτιδήποτε από τον αγώνα, κάτι όμως που στο 32’ έφυγε από την εξίσωση. Ο Κιβρακίδης είδε την κόκκινη κάρτα, με το ματς να… τελειώνει.

Στον Ατρόμητο θεωρούν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση κόκκινης κάρτας, ούτε καν υποψία, και είναι έξαλλοι με τους Κουμπαράκη και Γκορτσίλα που πήραν μία τέτοιου είδους απόφαση, που ουσιαστικά τους καταδίκασε και δεν τους άφησε περιθώριο να αλλάξουν τις κακές εντυπώσεις του πρώτου μισάωρου.

Αν, πάντως, μπορούν να αισθάνονται κάπως… δικαιωμένοι στο Περιστέρι, ο παρατηρητής της αναμέτρησης, Τεροβίτσας φέρεται να παραδέχεται το μεγάλο λάθος του Κουμπαράκη και μένει να φανεί αν ο διαιτητής του συνδέσμου Θράκης θα τιμωρηθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x