Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Δεν πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με την λογική της εκδίκησης»

Με μοναδικό σκοπό να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και όχι να τον… εκδικηθεί, πρέπει να μπει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο για την μεταξύ τους αναμέτρηση, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Για το ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ, μίλησε στη NOVA ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να κερδίσει τον «δικέφαλο του βορρά» για βαθμολογικούς λόγους και όχι για να πάρει εκδίκηση, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην συνάντηση που είχε με τους Λυμπερόπουλο, Αλαφούζο,

«Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Για μένα δεν είναι σωστό να μπούμε στο γήπεδο με τη λογική της "εκδίκησης" και να μην συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε - όπως κάνουμε και στα περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδο μας - είναι να είμαστε αυτοί που θα ελέγχουμε το παιχνίδι. Να παίξουμε καλά και επειδή είναι ένα ντέρμπι και θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα, με την οποία αυτή τη στιγμή είμαστε ισόβαθμοι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυνατοί στις μονομαχίες, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε», είπε αρχικά.

Για την συνάντηση με Λυμπερόπουλο, Αλαφούζο: «Πρέπει να κάνουμε μια ομάδα, όσο το δυνατόν καλύτερη, με βάση βέβαια τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η γενική κατεύθυνση, υπάρχει η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε και εγώ με τον κ. Λυμπερόπουλο πρέπει να προσπαθήσουμε να την εφαρμόσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x