Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Οι μεγάλες ομάδες πρέπει τις δύο-τρεις φάσεις να τις κάνουν γκολ»

Ως ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός έπρεπε να το πάρει, χαρακτήρισε το σημερινό ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Τη νίκη έπρεπε να πάρει ο Παναθηναϊκός στο αποψινό ματς κόντρα στον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας οι μεγάλες ομάδες πρέπει να φτάνουν στα θετικά αποτελέσματα, αξιοποιώντας τις λίγες φάσεις που θα δημιουργήσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που όσο εξελισσόταν έπρεπε να το πάρουμε. Οι μεγάλες ομάδες πρέπει με τις δύο-τρεις φάσεις να βάζουν γκολ. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε πολύ καλά, σκόραρε κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για μας. Ήταν φυσιολογικό λόγω των πολλών αλλαγών στα πρώτα λεπτά να ψαχνόμαστε. Ανεξάρτητα από το ποιοι παίζουν θέλω ένα γκρουπ παικτών που να παλεύουν και να κυνηγούν τη νίκη. Στο τέλος είμαστε αδικαιολόγητοι, καθώς δημιουργήσαμε 4-5 φάσεις. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε εκτός έδρας. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, που έδειξε και πάλι ότι είναι πολύ καλή ομάδα και είναι σε αυτή τη θέση».

Για το αν η σημερινή σύνθεση είναι μια εικόνα από το μέλλον: «Αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσοι θα είναι στην ομάδα και όχι μόνο σωματικά, αλλά και πνευματικά».

Για το αν έχασε δύο βαθμούς ο Παναθηναϊκός: »Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Βλέπετε ποιους έχει κερδίσει ο Ατρόμητος. Όσο περνούσε η ώρα φαινόταν ότι το γκολ θα το βάζαμε εμείς. Χρειάζεται μεγαλύτερη πίστη και αυτοπεποίθηση σε κάποια πράγματα».

Για την εμφάνιση του Διούδη:«Έχουμε δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες. Είναι και οι δύο πολύ καλοί και είμαι ικανοποιημένος και από τους δύο. Ήταν μια αλλαγή που ήθελα να την κάνω. Στα προηγούμενα εκτός, ζήτημα να υπήρχαν 4-5 παίκτες που έφτασαν στο 70%. Στην Τρίπολη δεν την είχα κάνει γιατί προερχόμασταν από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά σήμερα θα έκανα αυτή την αλλαγή σε κάθε περίπτωση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όσοι έμειναν έξω χάνουν τη θέση τους».

Για τους τραυματίες: «Ο Μουνιέ έχει έναν μικρό τραυματισμό, ο Καμπέσας έχει ένα χτύπημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x