Πορτογαλία

«Όχι» από Μήτρογλου στο… χρυσάφι των Κινέζων

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν «λύγισε» παρά τα πολλά εκατομμύρια που του... έστρωσε ομάδα της Κίνας (που προπονεί ο Φάμπιο Καναβάρο) και παραμένει στην Μπενφίκα.

Παίκτης της Μπενφίκα θα παραμείνει ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Έλληνας φορ δέχθηκε μεγάλη πίεση από την Τιανγίν Τσουανγιάν, η οποία έχει στον πάγκο της τον Φάμπιο Καναβάρο, αλλά, όπως αναφέρεται στην «A’ Bola», της έριξε «πόρτα», παρά το γεγονός ότι δέχθηκε πολύ δελεαστική πρόταση για συμβόλαιο με 8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

inner

Αρχικά, ο σύλλογος της Κίνας προσέφερε 20 εκατομμύρια ευρώ στους «αετούς», που απάντησαν αρνητικά, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να καλύψουν το κενό του Μήτρογλου επειδή έχει λήξει η μεταγραφική περίοδος. Σταδιακά ανέβασε την προσφορά της η Τιανγίν Τσουανγιάν, αγγίζοντας τα 30 εκατομμύρια ευρώ και ενώ η ρήτρα του 29χρονου φορ είναι 45 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, ο Μήτρογλου δεν πείστηκε να συνεχίσει στην Κίνα και ήταν αρνητικός από την πρώτη στιγμή, βλέποντας ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Περιθώριο για να ανατρέψει τα δεδομένα η Τιανγίν Τσουανγιάν έχει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x