Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Αντί να μας δώσουν ενέργεια οι αλλαγές, μας πήραν»

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έμεινε ευχαριστημένος από τις διορθωτικές κινήσεις που έκανε, ενώ απέφυγε… δεικτικά να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο πλην του Αστέρα Τρίπολης.

Στην κακή απόδοση των παικτών που μπήκαν αλλαγή και δεν πρόσφεραν κάτι για να αποφύγει ο Αστέρας Τρίπολης την ήττα από τον Άρη, με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», εστίασε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Παράλληλα, ο έμπειρος προπονητής των Αρκάδων, αναφέρθηκε με σκωπτικό τρόπο στα κατά καιρούς σχόλια που κάνει, ενώ… έριξε μπηχτές και για προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παντελίδης:

Για το παιχνίδι: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τις αλλαγές γιατί αντί να μας δώσουν ενέργεια, μας πήραν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια για την ατμόσφαιρα και το γήπεδο».

Για τη κακή συγκομιδή βαθμών
: «Έχουν γίνει πέντε παιχνίδια μέχρι σήμερα και έχουμε φάει τρία γκολ με πέναλτι. Έχω κληθεί και σε απολογία, οπότε καλύτερα να το αφήσουμε. Απλά δεν έχουμε πάρει όσα θα θέλαμε».

Για την γνώμη του για τον Άρη: «Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις. Οποιαδήποτε κουβέντα λέμε, μας στέλνουν μηνύματα είστε με εκείνους είτε με τους άλλους. Κοιτάω μόνο την ομάδα μου για να τα βελτιώσουμε. Είναι γελοιότητα να μην παίρνω θέση, αλλά βαρέθηκα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x