Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Είχαν ψυχή οι παίκτες μου»

Στη σημασία της νίκης του Ηρακλή και στη διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στη Βέροια στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης. «Το πιο κρίσιμο ματς έως τώρα», τόνισε.

Νίκη (2-0) στο πιο κρίσιμο ματς του στη φετινή σεζόν πέτυχε ο Ηρακλής, όπως ανέφερε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τη Βέροια και επεσήμανε ότι οι παίκτες του είχαν ψυχή και ότι οι αλλαγές έδωσαν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά

«Πετύχαμε μια σημαντική νίκη στο πιο κρίσιμο αγώνα μέχρι σήμερα. Μια ήττα θα μας δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα. Ήρθε δίκαια και αν και στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος είχε καλύτερες ευκαιρίες, αλλά στην συνέχεια αντιστρέψαμε την κατάσταση. Είχαμε σχεδιάσει στο β΄ μέρος να κυνηγήσουμε το γκολ. Μας βγήκε και είμαστε ευχαριστημένοι. Έπαιξαν με ψυχή οι παίκτες μου και ιδιαίτερα στα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και μας έδωσαν τα κάτι παραπάνω. Έχουμε σημαντικό αγώνα το Σάββατο και να σταματήσουμε να πανηγυρίζουμε», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

«Στις περισσότερες αναμετρήσεις ο αντίπαλος μας κερδίζει με μια ευκαιρία. Είμαστε μια ομάδα που θέλει ψυχολογία. Ρισκάραμε και μας βγήκε στον αγώνα με την Βέροια. Συνήθως όταν βρίσκεσαι σε πίεση βγάζεις και αντίδραση και αυτό το δείξαμε», πρόσθεσε ο Παντελίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x