Κύπελλο Ελλάδας

Παντελίδης: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο η διαιτησία»

Με τη διαιτησία του Αναστάσιου Παπαπέτρου τα είχε ο Σάββας Παντελίδης μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ατρόμητο και τον αποκλεισμό των Αρκάδων από το Κύπελλο.

Έντονα ήταν τα παράπονα του Σάββα Παντελίδη από τη διαιτησία του Αναστάσιου Παπαπέτρου μετά την ήττα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον έμπειρο τεχνικό να μην στέκεται σε κάποια συγκεκριμένη φάση, αλλά στη γενικότερη συμπεριφορά του ρέφερι.

Αναλυτικά:

«Αν κοιτάξουμε και τα δύο παιχνίδια σαν ένα, έχουμε δημιουργήσει πέντε-έξι ευκαιρίες, αλλά στο τέλος περνάει η ομάδα που σκοράρει.
Πιστεύω όμως ότι σήμερα η διαιτησία ήταν κακή. Όταν υπάρχει χέρι, το χέρι μετράει και για τις δύο φανέλες. Η διαιτησία έχει παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο σημερινό παιχνίδι.

Μιλάω για όλο το παιχνίδι. Είμαι 35-40 χρόνια στα γήπεδα και καταλαβαίνω τι γίνεται. Πρέπει στο πρώτο ημίχρονο να πήραμε μόνο ένα φάουλ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να από το σημερινό ματς να ξεπεράσουμε την κούραση και να μας νευριάσει ώστε να αποδώσουμε καλύτερα.

Το θέμα της αποτελεσματικότητας δεν είναι μόνο θέμα τύχης, αλλά και ικανότητας, οπότε πρέπει και εμείς να είμαστε πιο ικανοί σε τέτοιες φάσεις».

Τέλος, σημείωσε πως το συμβάν με οπαδούς του Ατρόμητου είναι λήξαν και δεν πρόκειται να καταθέσει κάποια μήνυση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x