Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Η αύρα που έχουμε αποκτήσει μας έδωσε τη νίκη»

Ο Σάββας Παντελίδης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά όχι από την εικόνα της ομάδας του, αναγνωρίζοντας τα ελαφρυντικά.

Η αύρα που έχει αποκτήσει ο Αστέρας -από τις σερί καλές εμφανίσεις- του έδωσε τη νίκη (3-1) επί της ΑΕΛ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προπονητή του, Σάββα Παντελίδη.

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, αλλά όχι και από την απόδοση των Αρκάδων συνολικά, αναγνωρίζοντας ότι ήταν κουρασμένοι οι παίκτες του.

Αναλυτικά μίλησε για:
-τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Πρώτα απ' όλα γνωρίζοντας πράγματα μέσα από τα αποδυτήρια θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την διάθεση που έδειξαν. Γιατί ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και από εκεί και πέρα νομίζω ότι κερδίσαμε σήμερα γιατί κάποια παιδιά βρέθηκαν σε καλή μέρα. Συγκριτικά με προηγούμενες εμφανίσεις μας σήμερα δεν πήγαμε τόσο καλά τουλάχιστον μέχρι το πρώτο γκολ και για ένα δεκάλεπτο αφού μας ισοφάρισε η ΑΕΛ. Η αύρα που έχουμε αποκτήσει στο πρωτάθλημα νομίζω ότι μας έδωσε την νίκη. Θα βρούμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να ανασυνταχτούμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Είμαι χαρούμενος για την νίκη αλλά υπήρξαν και κάποια πράγματα που με προβλημάτισαν και θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε».

-το ποιος παίκτης ξεχώρισε: «Δεν θα με ακούσεις να μιλήσω για κάποιον προσωπικά. Είμαστε όλοι μαζί. Σήμερα ήταν ο Μιχάλης αύριο θα είναι κάποιος άλλος. Η ομάδα είναι ο Αστέρας Τρίπολης και σήμερα κερδίσαμε όλοι».

- το αν έχει περιορισμένες λύσεις: «Σε σχέση με την ομάδα που είχε τις 5 συνεχόμενες νίκες υπάρχουν πολλές αλλαγές. Ο Ιγκόρ που έχει φύγει, ο Γιαννούλης που έβγαλε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες μέρες, ο Καλτσάς και ο Τσιλιανίδης. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο μια ομάδα να αλλάζει τόσα πολλά βασικά της στελέχη από αγώνα σε αγώνα. Ασφαλώς και είμαστε λίγοι. Όμως προσπαθούμε και δίνουμε το 100%. Και για να σας προλάβω θα μιλήσω γι'αυτό πριν με ρωτήσετε. Η περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη και πολύ δύσκολα πετυχαίνει ότι και αν κάνεις. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε κάτι απλά για να πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x