Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Ήταν καθοριστική η αποβολή»

Στην αποβολή του Κουέστα απέδωσε την ήττα του Άρη από τον Παναιτωλικό ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε πως ξεκίνησαν καλά και προσπάθησαν και όταν έμειναν με δέκα παίκτες, όμως πάντα πληρώνουν το κάθε λάθος που κάνουν. Ζήτησε δουλειά στη συνέχεια για να αποφεύγονται γκολ σαν το δεύτερο που δέχτηκαν, ζήτησε τις ίδιες μεταγραφές με πριν για την ενίσχυση τον Γενάρη, ενώ πιστεύει πως ο κόσμος δικαιολογημένα θα σταματήσει να έχει υπομονή.

Αναλυτικά: «Να ζητήσω μία συγγνώμη, γιατί, παρά την προσπάθεια που κάναμε, δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο. Η αποβολή είναι το καθοριστικό σημείο του αγώνα, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό. Νομίζω ότι αυτό χάλασε όλη την ισορροπία του αγώνα, είχαμε ξεκινήσει σωστά, με ηρεμία και κατοχή μπάλας.

Παρότι με δέκα παίκτες έκαναν μία σοβαρή προσπάθεια, που δεν ήταν αρκετή. Πληρώνουμε το κάθε λάθος μας. Μόνο με δουλειά μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Για τα γκολ που δέχτηκε ο Άρης: «O μόνος τρόπος είναι η δουλειά. Είναι κάτι που δουλεύουμε, έτυχε αυτό, δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κανέναν. Δεν ξέρω άλλον τρόπο εκτός από δουλειά».

Για το αν αλλάζουν, μετά το σημερινό, οι σκέψεις για τις μεταγραφές: «Ότι έχω δει, το ίδιο βλέπω και τώρα…».

Για τη διαχείριση από εδώ και πέρα με τη χαμένη υπομονή του κόσμου: «Πριν έρθω, μίλησα με τους παίκτες. Τους είπα πως όταν είναι εύκολα, όλοι θέλουν να είναι μέλος της ομάδας. Τώρα είναι διαφορά του παιδιού με τον άνδρα, εκεί πρέπει να δείξεις ότι μπορείς να το "γυρίσεις"».

Για το αν πλέον θέλει την υπομονή του κόσμου: «Εξακολουθώ να μη ζητάω την υπομονή του κόσμου. Αν δεν γινόταν η αποβολή, θα βλέπαμε ένα εντελώς άλλο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x