Stoiximan Super League

ΠΑΕ Ατρόμητος: «Κατ’ εντολή της αστυνομίας η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού»

Στην αστυνομία επιρρίπτει την ευθύνη για την είσοδο των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Περιστερίου για τον χθεσινό αγώνα η ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ευθύνη της αστυνομίας ήταν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ατρόμητος, η είσοδος των οπαδών του Ολυμπιακού στη Θύρα 2 του γηπέδου του Περιστερίου για τον χθεσινό αγώνα. Μάλιστα, αναφέρουν πως οι αρχές υποχρέωσαν κατόχους διαρκείας του Ατρομήτου να μεταφερθούν σε άλλη θύρα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος επιθυμεί να ξεκαθαρίσει τα εξής:

«Με δεδομένη την απόφαση στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας του αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός να παραμείνει κλειστή η θύρα των φιλοξενουμένων (1), η είσοδος των φιλάθλων του Ολυμπιακού (που προμηθεύτηκαν μεμονωμένα εισιτήρια) στη Θύρα 2, έγινε ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ της Αστυνομίας!

Ταυτόχρονα μας υποδείχθηκε, οι κάτοχοι διαρκείας του Ατρόμητου στη Θύρα 2 να μεταφερθούν στη Θύρα 4 λόγω των έκτακτων συνθηκών που διαμορφώθηκαν!

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η αγορά εισιτηρίου γίνεται μεμονωμένα προς όλους τους φιλάθλους με απαραίτητη προϋπόθεση την προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x