Europa League

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Χωρίς εισιτήριο μην πλησιάσετε το ''Άμστερνταμ Αρένα''»

Να μην επιχειρήσουν καν να πλησιάσουν το «Άμστερνταμ Αρένα» καλεί όσους φίλους του Παναθηναϊκού δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον αγώνα με τον Άγιαξ οι ΠΑΕ. Κατευθύνσεις για τους εκδρομείς.

Η ζήτηση ξεπέρασε την προσφορά για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ στο «Άμστερνταμ Αρένα» την Πέμπτη. Τα 3.000 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ εξαντλήθηκαν, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως άλλα περίπου 500 άτομα θα ταξιδέψουν στην ολλανδική πρωτεύουσα και αυτό εγκυμονεί κινδύνους.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της καλεί όσους φίλους των «πράσινων» δεν έχουν εισιτήριο να μην επιχειρήσουν καν να πλησιάσουν το γήπεδο, αλλά και τους προειδοποιεί να μην την… πατήσουν αγοράζοντας πλαστά εισιτήρια. Παράλληλα γίνονται συστάσεις για τη συμπεριφορά τους.

Επίσης συνίσταται σε όσους έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο σε άλλη θύρα από αυτή που προορίζεται για τους φιλοξενούμενους να μη φέρουν διακριτικά του Παναθηναϊκού, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος είτε να μην τους επιτραπεί η είσοδος, είτε ακόμη και να τους πετάξουν εκτός γηπέδου.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός πληροφορεί εκ νέου τους φιλάθλους του συλλόγου ότι όσα εισιτήρια είχε στη διάθεσή της για τον αγώνα με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ (24/11) εξαντλήθηκαν. Κατόπιν αυτού παρακαλούνται όσοι δεν έχουν προμηθευτεί εισιτήριο να μην επιχειρήσουν να πάνε στο γήπεδο διότι δεν θα καταφέρουν να πλησιάσουν χωρίς αυτό. Επίσης, συνίσταται να αποφύγουν την επιλογή της «μαύρης αγοράς» γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των εισιτηρίων που διατίθενται κατ’ αυτόν τον τρόπο είναι πλαστά και κατά συνέπεια δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα έχει οριστεί ως σημείο συνάντησης των φίλων του Παναθηναϊκού που έχουν εισιτήριο στην κατοχή τους η Dam square στις 3 μ.μ. (τοπική ώρα). Θα αναχωρήσουν όλοι μαζί συνοδεία αστυνομίας στις 4.30 μ.μ. (τοπική ώρα) προκειμένου να μεταβούν στο Μετρό και με τη γραμμή 54 από τη στάση «Central Station» να φτάσουν στο γήπεδο στη στάση «Metrostation Strandvliet».

Κατά την άφιξη των φιλάθλων στο γήπεδο θα γίνει πρώτα περιμετρικός έλεγχος από την αστυνομία για να διαπιστωθεί ότι άπαντες έχουν εισιτήριο στην κατοχή τους και σε δεύτερο σημείο θα γίνει σωματικός έλεγχος από άνδρες της αστυνομίας συνοδευόμενους από ειδικά σκυλιά. Η είσοδος των φίλων του Παναθηναϊκού στο γήπεδο θα γίνει από τη βόρεια πλευρά στις θύρες Κ415, 416, 417.

Η ολλανδική αστυνομία προέβη στις παρακάτω συστάσεις προς τους οπαδούς και των δύο ομάδων:

- Η αναγραφή «ACAB» ή «1312» θεωρείται προσβολή για την αστυνομία και θα τιμωρείται με άμεση σύλληψη.

- Απαγορεύεται η χρήση ναρκωτικών στο γήπεδο και αλκοόλ σε δημόσιο χώρο.

- Στο κέντρο του Άμστερνταμ και γύρω από το γήπεδο έχουν παρατηρηθεί κλοπές πορτοφολιών και απαιτείται αυξημένη προσοχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x