Αγγλία

Πάει για Ικάρντι ή Κουτρόνε η Τσέλσι

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τσέλσι βρίσκονται οι Ικάρντι και Κουτρόνε, καθώς στο Λονδίνο δεν είναι ικανοποιημένοι με την απόδοση του Άλβαρο Μοράτα.

Με τον Εντέν Αζάρ να απομακρύνεται μέρα με τη μέρα, η Τσέλσι σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις της, με τα εκατομμύρια της Ρεάλ, έχοντας στο στόχαστρο τους Ικάρντι και Κουτρόνε.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Sun», η διοίκηση της Τσέλσι έχει απογοητευτεί αρκετά από τις επιδόσεις του Άλβαρο Μοράτα και πλέον στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Η περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι φαντάζει πολύ δύσκολη, καθώς ο επιθετικός της Ίντερ έχει απλησίαστο κασέ, την ίδια στιγμή που η ιταλική ομάδα έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για την επέκταση του συμβολαίου του.

Όσον αφορά τον Πάτρικ Κουτρόνε, η περίπτωση του επιθετικού της Μίλαν έχει και αυτή τις δυσκολίες της. Το «wonderkid» των «ροσονέρι» σκοράρει συνεχώς, με την ομάδα του Μιλάνου να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Μένει να δούμε αν τελικά η Τσέλσι κάνει την κίνησή της για κάποιον από τους δυο επιθετικούς ή αν αποφασίσει να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στον Μοράτα.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x