Champions League

Πάει για «τελικό» στη Λισαβόνα ο Ολυμπιακός

Το δικαίωμα να… παίξει τα ρέστα του απέναντι στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας κέρδισε με το σπαθί του ο Ολυμπιακός. Την προσοχή στο πρωτάθλημα στρέφουν άμεσα οι Πειραιώτες, έχοντας τρία προβλήματα τραυματισμών

Ο Ολυμπιακός που κατάφερνε να προβληματίζει ακόμα και μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε ξανά το βράδυ της Τρίτης στο «Καραϊσκάκη»

Οι Πειραιώτες κατάφεραν με μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους «μπλαουγκράνα» να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο παραμένουν ζωντανοί στο κόλπο της συμμετοχής στους «32» του Europa League τη νέα χρονιά.

Υπάρχουν βέβαια και μαθηματικές πιθανότητες για τη 2η θέση στον 4ο όμιλο, όμως χρειάζεται τεράστια υπέρβαση ώστε η ομάδα του Τάκη Λεμονή να περάσει εκείνη στην επόμενη φάση του Champions League.

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Λισαβόνα για τον «τελικό» με την Σπόρτινγκ, την οποία πρέπει να νικήσουν για να πάρουν το πάνω χέρι για την 3η θέση στον όμιλό τους.

Από εκεί και πέρα, ο Τάκης Λεμονής κατάφερε ξανά να μην ηττηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, αφού μετά το 0-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Τσέλσι, κράτησε το «μηδέν» και με την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν να μείνουν... άσφαιροι σε παιχνίδι για τη φάση των ομίλων της διοργάνωσης από το 2012.

Στον Ολυμπιακό στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο φαληρικό γήπεδο για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, 5/11).

Δεν λείπουν τα νέα προβλήματα για τον Λεμονή, καθώς με ενοχλήσεις από χτυπήματα αντιπάλων αποχώρησαν οι Καρσελά, Φιγκέιρας και Ένχελς, οι οποίοι θα εξεταστούν σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x