Ισπανία

Πάει για Ζοάο Μάριο η Ρεάλ Μαδρίτης

Τον Ζοάο Μάριο έχει βάλει στην μεταγραφική της λίστα η Ρεάλ Μαδρίτης για να δυναμώσει το κέντρο της.

Μετά την διαφαινόμενη ήττα της από την Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ στην περίπτωση του Πολ Πογκμπά και την υπόθεση του Μούσα Σισοκό να παραμένει στάσιμη, η Ρεάλ Μαδρίτης στρέφει το ενδιαφέρον της στον Ζοάο Μάριο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με δημοσιεύματα της «AS» προερχόμενα από την Πορτογαλία.

Μόνο εύκολο δεν θα είναι όμως, αφού τα «λιοντάρια» θα τον παραχωρήσουν μόνο αν έρθει τρελή πρόταση. Έχουν απορρίψει ήδη προσφορά της Ιντέρ ύψους 35 εκατ. ευρώ, όπως και της Λίβερπουλ που έφτανε τα 40 εκατ. ευρώ.

Ο 23χρονος μέσος αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση αφού έχει πολύ καλά σωματικά προσόντα, μπορεί να δημιουργήσει με άνεση και θα προσαρμοστεί εύκολα στην «βασίλισσα», αφού υπάρχει ήδη πολλοί παίκτες στην ομάδα που μιλούν την ίδια γλώσσα.

Οι «μερένχες» πάντως, θα προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα ώστε να κατεβάσουν το ποσό που θα καταβάλουν. Θα συναντήσουν όμως, ανταγωνισμό από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ αυτόν και η Παρί Σεν Ζερμέν που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή Πορτογάλο άσσο.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x