Stoiximan Super League

«Πάει και για Αραούχο-Λιβάγια η ΑΕΚ»

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η ΑΕΚ μετά την επικείμενη απόκτηση του Έλντερ Λόπερ, βρίσκεται σε συζητήσεις με την Λας Πάλμας ώστε να «κλείσει» και τους Αραούχο, Λιβάγια!

Για την απόκτηση και των Σέρχιο Αραούχο, Μάρκο Λιβάγια φαίνεται πως κινείται η ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το «canariasenhora.com» που ειδικεύεται σε θέματα για την Λας Πάλμας, αφού αρχικά επικαλείται ελληνικές πηγές και αναφέρει πως ο Έλντερ Λόπες θα καταλήξει στους «κιτρινόμαυρους» στη συνέχεια υποστηρίζει πως η Ένωση κινείται δυναμικά για την απόκτηση και των Αραούχο, Λιβάγια.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών από την Λας Πάλμας, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για τον τρόπο με τον οποίο θα αποκτηθούν. Μάλιστα, υποστηρίζει πως οι συζητήσεις των δύο πλευρών είναι σε προχωρημένο στάδιο, ενώ κάνει τονίζει πως οι Ισπανοί θα αποκτήσουν με τη σειρά τους ορισμένους σέντερ φορ ώστε να καλύψουν τα κενά των δύο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαια με την Λας Πάλμας και για να τους κάνει δικούς της η ΑΕΚ θα πρέπει να ξοδέψει αρκετά χρήματα για τον καθένα. Και εάν για τον Λιβάγια το ποσό είναι σαφέστατα μικρότερο, το ίδιο δεν ισχύει και με τον Αραούχο, τον οποίο η Ένωση θα προσπαθήσει πιθανότατα να... δανειστεί για μία ακόμη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x