Stoiximan Super League

Πάει και για εξτρέμ ο Παναθηναϊκός

Τελειώνει με τον αντι-Ζέκα (λογικά θα είναι ο Σιλά) και φουλ για μεσοεπιθετικό ο Παναθηναϊκός. Για την απόκτηση ενός ακραίου κινείται πλέον το τριφύλλι. Πιθανό να πάρει τελικά περιφερειακό επιθετικό.

Η πώληση του Κάρλος Ζέκα από τον Παναθηναϊκό στην Κοπεγχάγη αναμένεται να φέρει δύο προσθήκες στους «πράσινους».

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις για τον αντικαταστάτη του 28χρονου χαφ, που υπέγραψε την Δευτέρα στην ομάδα της Δανίας και γύρισε σελίδα στην καριέρα του. Κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του στον χώρο του κέντρου θα είναι ο Γιακούμπα Σιλά που πρόκειται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού (και οψιόν αγοράς) από την Ρεν. Υπάρχουν πάντως, πιθανότητες να γίνει έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Από εδώ και πέρα, ο Παναθηναϊκός εντείνει την προσπάθειά του για προσθήκη ενός εξτρέμ, όπως ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, έχοντας ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις. Ωστόσο, επειδή ο χρόνος πιέζει, εφόσον δεν προλάβει να κλείσει κάποιον ακραίο δεν αποκλείεται να πάρει έναν περιφερειακό επιθετικό και σε αυτήν την περίπτωση θα μετατοπιστεί στα πλάγια ο Λουτσιάνο που αυτήν την στιγμή πλαισιώνει τον Τσάβες ή τον Μολίνς στη γραμμή κρούσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x