Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Ξανά στο προσκήνιο ο Καμπετσής, μετά τις 15 Αυγούστου ο επιθετικός»

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Καμπετσή «αναθερμάνθηκε», όπως είπε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM, σημειώνοντας πως μετράμε αντίστροφα και για τον ξένο φορ.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Λάρισα και κυρίως η αδυναμία του να φανεί απειλητικός στο τρίτο μισό του γηπέδου καθιστά επιτακτική ανάγκη την απόκτηση ενός επιθετικού.

Με αυτό ως γνώμονα, λοιπόν, ο Νίκος Παγκάκης τόνισε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κοιτάει το συγκεκριμένο θέμα, με τις εξελίξεις να πηγαίνουν για μετά το 15αυγουστο και συμπλήρωσε με αφορμή το δημοσίευμα για τον Πενιαράντα, ότι το «τριφύλλι» θέλει έναν πιο έμπειρο παίκτη…

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού τόνισε πως το ενδιαφέρον των «πράσινων» για τον Καμπετσή έχει… αναθερμανθεί, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει, αλλά υπάρχει θέμα στις διαπραγματεύσεις του ποδοσφαιριστή με τη Μπορούσιοα Ντόρτμουντ.

Ενώ τέλος, ο Παγκάκης ανέφερε για τον Γκροσίτσκι ότι υπάρχει μεν θέμα, αφού πρόκειται για πολύ καλό παίκτη, αλλά μόνο αν μπει ο Παναθηναϊκός σε… εποχή Παϊρότζ!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x