Θέμα Χουλτ, έχει προκύψει από το πουθενά στον Παναθηναϊκό και ο λόγος είναι ο μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού, Μάρτιν Νταλίν.

Όπως τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM, ο μάνατζερ του παίκτη, έχει βγει στην αγορά και πλασάρει τον παίκτη ως ελεύθερο, αν και στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τον παίκτη μέσα από τα χέρια τους.

Ο Χουλτ, έχει λαμβάνειν το επόμενο διάστημα από το «τριφύλλι» το ποσό των 125.000 ευρώ, χρήματα που θα πάρει, αφού ο Παναθηναϊκός «έχει κάνει τα κουμάντα» του για να μην καταθέσει ο παίκτης προσφυγή και τον χάσει ως ελεύθερο.

Πάντως, ο Σουηδός είναι καλά στον Παναθηναϊκό και δεν καίγεται να φύγει, παρά το γεγονός ότι η στάση του μάνατζερ του, περιπλέκει τα πράγματα.

«Ο Νταλίν δημιουργεί θέμα όσον αφορά τον Χουλτ, αφού πλασάρει τον παίκτη ως ελεύθερο, πιστεύοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα τον πληρώσει. Στην ΠΑΕ έχουν κάνει τα κουμάντα τους και ο Χουλτ θα πληρωθεί κανονικά. Επίσης, δεν καίγεται καθόλου να φύγει» ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ