Stoiximan Super League

Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Ο Χουλτ δεν καίγεται να φύγει, αλλά ο μάνατζερ του τον πλασάρει ως ελεύθερο»

Στην αγορά έχει βγει ο μάνατζερ του Νίκλας Χουλτ, Μάρτιν Νταλίν, αφού πλασάρει τον Σουηδό αμυντικό ως ελεύθερο. Κανονικά θα πληρωθεί από τους «πράσινους» ο παίκτης.

Θέμα Χουλτ, έχει προκύψει από το πουθενά στον Παναθηναϊκό και ο λόγος είναι ο μάνατζερ του Σουηδού αμυντικού, Μάρτιν Νταλίν.

Όπως τόνισε ο Νίκος Παγκάκης στον ΣΠΟΡ FM, ο μάνατζερ του παίκτη, έχει βγει στην αγορά και πλασάρει τον παίκτη ως ελεύθερο, αν και στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν τον παίκτη μέσα από τα χέρια τους.

Ο Χουλτ, έχει λαμβάνειν το επόμενο διάστημα από το «τριφύλλι» το ποσό των 125.000 ευρώ, χρήματα που θα πάρει, αφού ο Παναθηναϊκός «έχει κάνει τα κουμάντα» του για να μην καταθέσει ο παίκτης προσφυγή και τον χάσει ως ελεύθερο.

Πάντως, ο Σουηδός είναι καλά στον Παναθηναϊκό και δεν καίγεται να φύγει, παρά το γεγονός ότι η στάση του μάνατζερ του, περιπλέκει τα πράγματα.

«Ο Νταλίν δημιουργεί θέμα όσον αφορά τον Χουλτ, αφού πλασάρει τον παίκτη ως ελεύθερο, πιστεύοντας ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα τον πληρώσει. Στην ΠΑΕ έχουν κάνει τα κουμάντα τους και ο Χουλτ θα πληρωθεί κανονικά. Επίσης, δεν καίγεται καθόλου να φύγει» ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x