Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Τουλάχιστον να διατηρήσει το ίδιο μπάτζετ ο Παναθηναϊκός και αν ανέβει θα είναι συν»

Ο Νίκος Παγκάκης αναφέρθηκε στις επαφές που έχουν κάνει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με χορηγούς, τόνισε πως δεν θα πέσει το μπάτζετ του χρόνου και μίλησε για το ραντεβού Αλαφούζου-Δώνη.

Στα ίδια επίπεδα αναμένεται να διατηρηθούν τα διαθέσιμα χρήματα που θα έχουν να κάνουν με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και την επόμενη περίοδο, σύμφωνα με όσα είπε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης.

«Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια σειρά σημαντικών επαφών και είναι σε συνέχιση των χορηγιών ακόμα δεν έχει χαρτογραφήσει το που θα καθίσει η μπίλια για να βγει το μπάτζετ της νέας σεζόν. Τουλάχιστον να διατηρήσει το ίδιο και αν ανέβει θα είναι συν. Δε νομίζω να πέσει», τόνισε χαρακτηριστικά επί του θέματος.

Παράλληλα, για το ραντεβού των Γιάννη Αλαφούζου και Γιώργου Δώνη ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» σημείωσε ότι προφανώς αυτό θα γίνει όταν υπάρχουν χειροπιαστά δεδομένα για να συζητήσουν οι δύο πλευρές.

Τέλος, ο Παγκάκης ανέφερε πως πριν την πανδημία του κορωνοϊού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σκέφτονταν να πουλήσουν έναν παίκτη, έναντι φυσικά καλού αντιτίμου, για να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα προς αύξηση του μπάτζετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x