Stoiximan Super League

Πάλεψε σαν… Ηρακλής (video)

Ομάδα που δεν θα παραιτείται ποτέ και με κανένα έδειξε και πάλι ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» έβγαλε αδυναμίες -αλλά και χαρακτήρα- απέναντι στην ισχυρότερη Φιορεντίνα, χάνοντας δύσκολα με 2-1.

Ικανοποιητικό βαθμό -αν και με πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα- πήρε ο Ηρακλής στο δυσκολότερο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Παρόλο που έδειξε ότι χρειάζεται δουλειά ακόμα (κυρίως στην άμυνα) η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου πάλεψε στα ίσια τη δυνατή Φιορεντίνα, χάνοντας τελικά 2-1 στην Ιταλία.

Το δυνατό ξεκίνημα των «βιόλα» δεν πτόησε τον «Γηραιό», που έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία, όταν ο Τσιλιανίδης (από μπαλιά του Ρομάνο) απέτυχε να νικήσει τον Ζέπε. Μια αμυντική ολιγωρία, δε, στο 18’ επέτρεψε στον Κάλινιτς να κάνει ιδανικό ντεμπούτο και νικώντας με δεύτερη προσπάθεια τον Περνίς, ν’ ανοίξει το σκορ.

Η έξοχη μπαλιά του Τσιλιανίδη όμως κι ένα υποδειγματικό τελείωμα του Περόνε σφράγισαν τη γρήγορη απάντηση του Ηρακλή. Δυστυχώς ωστόσο, ακόμα πιο… άμεση ήταν η νέα απάντηση της Φιορεντίνα. Στο επόμενο λεπτό λοιπόν ο Ίλιτσιτς έπιασε ένα φοβερό σουτ κι έγραψε το 2-1, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διότι ο Ηρακλής είχε μια καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει εκ νέου με τον Περόνε στο ξεκίνημα του β’ μέρους, πέραν τούτου όμως λίγα πράγματα. Άλλωστε και οι πολλές αλλαγές που άρχισαν σταδιακά να γίνονται από τους δυο προπονητές έριξαν το ρυθμό. Έτσι, το δεύτερο 45λεπτο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και χωρίς ν’ αλλάξει το συμπέρασμα του Παπαδόπουλου ότι η ομάδα του διαθέτει χαρακτήρα, αλλά και αρκετούς τομείς που πρέπει να βελτιωθεί.



Οι συνθέσεις των ομάδων

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Πάολο Σόουζα): Σέπε (67’ Λετσερίνι), Τόμοβιτς, Μπακαντούρ (53’ Αστόρι), Χέγκαζι (46’ Μπερναντέφσκι), Βετσίνο, Μάριο Σουάρεζ, Τζιλμπέρτο, Ματίας Φερνάντεζ (68’ Ντιακατέ), Ίλισιτς (69’ Ιακοβένκο), Κάλινιτς (80’ Μπάνγκου), Πασκουάλ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς (80’ Γιαννίκογλου), Μπουκουβάλας (80’ Βέλλιος), Καρλίτος (46’ Σαραμαντάς), Στάμου (64’ Ζιαμπάρης), Μπαρτολίνι (80’ Κάσσος), Ιντζόγλου (76’ Μακρής), Λάζαρ (64’ Πουρτουλίδης), Κυριακίδης (76’ Μπουλούτ), Τσιλιανίδης (64’ Πασάς), Ρομάνο (64’ Ζαμπάζης), Περόνε (64’ Λουκίνας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x