Γαλλία

Πρόεδρος Μαρσέιγ: «Σκληρό πλήγμα ο αποκλεισμός από Παναθηναϊκό - Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ»

Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Πάμπλο Λονγκόρια, αναφέρθηκε κατά την παρουσίαση Μπαμό Μεϊτέ σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Η Μαρσέιγ παρουσίασε το τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα, τον Μπαμό Μεϊτέ. Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε, ο πρόεδρος των Μασσαλών, Πάμπλο Λονγκόρια, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον 21χρονο Ιβοριανό στόπερ, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Λοριάν.

Την ίδια ώρα, ο Λονγκόρια τόνισε πως ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League ήταν ένα σκληρό πλήγμα, ενώ ρωτήθηκε για τον όμιλο του Europa League στον οποίο κληρώθηκε η Μαρσέιγ, λέγοντας πως η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση!

«Σίγουρα ο αποκλεισμός στο Champions League ήταν ένα σκληρό πλήγμα, ωστόσο ο Μαρθελίνο σε όποια ομάδα και αν έχει δουλέψει, έχει φέρει τάξη και μία καλή δομή», είπε αρχικά ο πρόεδρος της Μαρσέιγ.



Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κλήρωση του Europa League και τον όμιλο του… θανάτου που συμμετέχει η ομάδα του παρέα με Άγιαξ, Μπράιτον και ΑΕΚ: «Είναι ένας σκληρός όμιλος με επίπεδο ποδοσφαίρου. Η Μπράιτον ήταν η αποκάλυψη της Πρέμιερ Λιγκ, ο Άγιαξ έχει ευρωπαϊκή παράδοση, ενώ η ΑΕΚ είναι ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση, μία δυνατή ομάδα».

Τέλος, για την οικονομική κατάσταση της Μαρσέιγ, λόγω και της μη παρουσίας στους ομίλους του Champions League, ο Λονγκόρια τόνισε: «Η οικονομική μας κατάσταση είναι σταθερή. Υπάρχει μία ζημιά με τον αποκλεισμό στο Champions League που υπολογίζεται στα 10-12 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά οι όροι των συμβολαίων με τα μπόνους δεν βαραίνουν τα συμβόλαια και τους μισθούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x