Βέλγιο

Επίσημο: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Κορτάικ από την οικογένεια Καμίνσκι!

Ο Μάτσιεκ Καμίνσκι έφτασε ένα βήμα από τον Παναιτωλικό, αλλά εν τέλει έφτασε στην εξαγορά της Κορτράικ, με τη βελγική ομάδα να ανανεώνει τη συμφωνία με το Kaminski Group.

Από εδώ το πήγε, από εκεί το έφερε, αλλά τελικά εξαγόρασε ποδοσφαιρική ομάδα η οικογένεια Καμίνσκι!

Οι Αμερικανοπολωνοί επιχειρηματίες, ο οποίοι είχαν φτάσει μία ανάσα από την ανάληψη του του πλειοψηφικού πακέτου του Παναιτωλικού, έφτασαν σε πλήρη συμφωνία με τους πρώην -πλέον- ιδιοκτήτες της Κορτράικ, προχωρώντας στην εξαγορά της βελγικής ομάδας, η οποία εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή δεν αναγράφεται κάποια λεπτομέρεια για το οικονομικό κομμάτι. Φυσικά, η οικογένεια Καμίνσκι είχε φτάσει πολύ κοντά και στους Αγρινιώτες, ενώ είχαν ήδη προχωρήσει και σε κάποιες αλλαγές στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα, είχαν υπάρξει συζητήσεις και με τους ιδιοκτήτες της Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία.

Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, ο Φώτης Κωστούλας παραμένει κανονικά στην ομάδα, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γκάμπριελ Σούρερ.

«Θα θέλαμε, πρώτα και κύρια να ευχαριστήσουμε την προηγούμενη ηγεσία του συλλόγου για τα τελευταία επτά χρόνια. Είμαστε ευγνώμονες στην πόλη του Κορτράικ που μας καλωσόρισε.

Είμαστε μόνο στην αρχή αυτής της νέας περιπέτειας. Αυτό το έργο δεν είναι μόνο μια επένδυση σε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο, αλλά και μια επένδυση στην πόλη συνολικά.

Ο πατέρας μου και εγώ, και όλοι στην Kam Sports, καταλαβαίνουμε ότι το βελγικό πρωτάθλημα είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε εδώ στο Κορτράικ είναι λοιπόν να προσελκύσουμε ταλέντα και να αυξήσουμε την ποιότητα της ομάδας.

Απώτερος στόχος μας είναι να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους.

Για να το πετύχουμε αυτό, θέλουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω την ομάδα μέσα από ποιοτικές ενισχύσεις και την ανάπτυξη της ακαδημίας νέων, ενώ συνεχίζουμε να ενισχύουμε τους ισχυρούς δεσμούς με την τοπική κοινωνία .

Η επιτυχία δεν έρχεται από μόνη της. Όμως η Κορτράικ παίζει στην πρώτη κατηγορία για 16 συνεχόμενα χρόνια , ένα σπάνιο και αξιοθαύμαστο επίτευγμα. Είμαστε λοιπόν πεπεισμένοι ότι αυτός ο σύλλογος έχει ένα λαμπρό μέλλον και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε την ιστορία του συλλόγου στο βελγικό ποδόσφαιρο.

Είμαστε χαρούμενοι που η Kortrijk έχει ισχυρή βάση φιλάθλων και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ομάδες στην περιοχή. Ανυπομονούμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί σας.

Προς τους οπαδούς μας: ελάτε μαζί μας, υποστηρίξτε τον σύλλογό μας και ας απολαύσουμε αυτή την περιπέτεια μαζί!»,
ήταν τα λόγια του Μίκαελ Καμίνσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x