Ελλάδα

ΑΟ Παναθηναϊκός: «Ως εδώ! Δεν μας έδωσε εξόφθαλμο πέναλτι η Αντωνίου, ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της»

«Βράζουν» στον ΑΟ Παναθηναϊκό λόγω της διαιτησίας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης εξέδωσε ο ΑΟ Παναθηναϊκός. Σε αυτήν το «τριφύλλι» τονίζει ότι δεν του δόθηκε εξόφθαλμο πέναλτι, αλλά και ότι συνολικά δεν είχε σωστή αντιμετώπιση από την κ. Αντωνίου.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της για το μέλλον και ελπίζουμε να μην τύχουμε αντίστοιχης αντιμετώπισης στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τη διαιτησία της κ. Αντωνίου και ειδικά για τη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στο 72΄ στη Χάρις.

Επρόκειτο για μια καταφανέστατη περίπτωση και απορούμε γιατί δεν εφάρμοσε την εσχάτη των ποινών σε μια τόσο εξόφθαλμη φάση.

Η ίδια ρέφερι είχε δώσει με χαρακτηριστική ευκολία ανύπαρκτο πέναλτι ωστόσο σήμερα έδειξε ότι δεν ήθελε να σφυρίξει τον κανονισμό.

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της για το μέλλον και ελπίζουμε να μην τύχουμε αντίστοιχης αντιμετώπισης στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι άδικο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του η διαιτησία και να μην παίζεται επί ίσοις όροις.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x