Επικαιρότητα

Πανελλαδικές: Τα θέματα και οι απαντήσεις των μαθημάτων κατεύθυνσης

Με 4 μαθήματα Κατεύθυνσης, και συγκεκριμένα : Νεοελληνική Λογοτεχνία, Βιολογία, Χημεία – Βιοχημεία, και Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, συνεχίστηκαν οι Πανελλαδικές την Παρασκευή.

Με μαθήματα Κατεύθυνσης και συγκεκριμένα Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετικής), Χημεία - Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση - κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση - κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών), συνεχίστηκαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους 105.000 υποψηφίους που διεκδικούν μία από τις περίπου 68.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα θέματα στη Νεοελληνική Λογοτεχνία

Και οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Λογοτεχνία

Τα θέματα στη Βιολογία

Και οι απαντήσεις στη Βιολογία

Τα θέματα στη Χημεία – Βιοχημεία

Και οι απαντήσεις στη Χημεία – Βιοχημεία

Τα θέματα στις Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Και οι απαντήσεις των Αρχών Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων

Υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις ολοκληρώνονται στις 2 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

Για τα ειδικά μαθήματα οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 24, ενώ η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) θα διεξαχθεί από 15 Ιουνίου ως και 26 Ιουνίου. Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Τρίτη 9 Ιουνίου.
Οι βαθμοί θα ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου, ενώ για τις βάσεις οι υποψήφιοι θα πρέπει να κάνουν υπομονή τουλάχιστον έως τις 20 Αυγούστου.

Σήμερα, Παρασκευή, εξάλλου, «ανοίγει» η ειδική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων εισαγωγής στα Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία. Η διαδικασία υποβολής θα ολοκληρωθεί 9 Ιουνίου, και 16 του ίδιου μήνα, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των εισακτέων.

Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x