Stoiximan Super League

Πανόπουλος: «Είμαι εδώ, δεν κρύβομαι…»

«Ασπίδα» του Χρήστου Πανόπουλου προς τους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Skoda Ξάνθης μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, τονίζοντας ότι είναι στη διάθεση όσων έχουν… απορίες.

Εκτός από τον προπονητή στηρίζει και τους παίκτες μετά την ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη η Skoda Ξάνθη. Ο Χρήστος Πανόπουλος έκανε δήλωση δείχνοντας κατανόηση για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο, ενώ σχολίασε πως οι παίκτες και το τεχνικό τιμ έχουν δώσει τον καλύτερο τους εαυτό. «Όλοι τα κάναμε μαντάρα», ανέφερε.

Αναλυτικά

Η ομάδα έκανε ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι και δίκαια έχασε. Ο λιγοστός κόσμος αποδοκίμασε και είναι δικαίωμά του. Σωστό ή λάθος δεν θα το κρίνω εγώ, στη θέση τους πιθανόν να έκανα το ίδιο. Ο προπονητής μας και οι παίκτες μας σε όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς έδωσαν, δίνουν και θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Σε ένα οριακό παιχνίδι για τα play – offs ΟΛΟΙ ΜΑΣ τα κάναμε μαντάρα. Αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να «πυροβολούν», ας «πυροβολούν» εμένα κι όχι τον προπονητή μας και τους παίκτες μας. Έχω όνομα, δεν κρύβομαι, είμαι εδώ για όποιον ή όποιους έχουν απορίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x