Ελλάδα

Ξανά κορυφαία γυναικεία ομάδα ο ΠΑΟΚ στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε και το 2023 η κορυφαία γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα και βραβεύτηκε σχετικά τη Δευτέρα στην ετήσια εκδήλωση του ΠΣΑΠΠ.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το ένατο σερί πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών και το 18ο συνολικά στην ιστορία του, οπότε κι αναδείχθηκε και το 2023 η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης και για αυτό και βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠΠ τη Δευτέρα στην εκδήλωση του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής.

Κορυφαία παίκτρια αναδείχτηκε η Βάσια Γιαννακά και κορυφαία νέα η Γεωργία Χαλατσογιάννη, αμφότερες του «δικεφάλου».

Η αρχηγός, Θωμαΐς Βαρδαλή δήλωσε πως: «Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠΠ που μας τιμάει ξανά με το βραβείο αυτό και για τη συνεισφορά του στο ποδόσφαιρο γυναικών. Κάνει ό,τι μπορεί, όπως κι ο πρόεδρος, Γιώργος Μπαντής, για να γίνει ισάξιο το ποδόσφαιρο γυναικών με αυτό των ανδρών.

Βρισκόμαστε εδώ για άλλη μία χρονιά, ελπίζω και τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται να είμαστε στην κορυφή, είναι εύκολο να φτάσεις, αλλά δύσκολο να μείνεις.
Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, τη διοίκηση, τον Θανάση Κατσαρή και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συνεχή στήριξη στο τμήμα μας».

Η κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια της περυσινής σεζόν, Βάσια Γιαννακά, ανέφερε πως: «Ευχαριστώ τον ΠΣΑΠΠ που στηρίζει και αναδεικνύει το ποδόσφαιρο γυναικών, θέλουμε να το πάει εκεί που του αξίζει για να υπάρξει ισότητα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον ΠΑΟΚ και την προηγούμενή μου ομάδα, το Μεσολόγγι. Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται για να μας βλέπει στο γήπεδο δίνοντάς μας δύναμη».

Η Γεωργία Χαλατσογιάννη, η καλύτερη νέα παίκτρια της περυσινής σεζόν, συμπλήρωσε πως: «Θα ήθελα να επισημάνω ότι η νοοτροπία της ομάδας την κρατά στην κορυφή τόσα χρόνια κι η προσωπικότητα των παικτριών που ξεχωρίζουν σε αυτό το επίπεδο. Το βραβείο μου δίνει κίνητρο να βελτιώνομαι συνεχώς, ευχαριστώ την οικογένειά μου, τον ΠΑΟΚ, που μου παρέχει όλες τις συνθήκες για να προπονούμαι σωστά και τον προπονητή μου, Λευτέρη Κανάτα, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξή μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x