Ελλάδα

Νίκη 9-0 για την Κ15 του ΠΑΟΚ επί της αντίστοιχης του Άρη - Έξι γκολ ο Σούβλατζης!

Η Κ15 του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της κόντρα στην αντίστοιχη του Άρη, επικρατώντας της με το εμφατικό 9-0 στη Μίκρα!

Επιβλητική νίκη για την Κ15 του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε 9-0 της αντίστοιχης του Άρη! Απομένει ένα ματς για την αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ομάδα των Κωνσταντινίδη και Βακουφάρη, αυτό με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα, και ο ΠΑΟΚ… έφυγε για το Final Four!

Όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, «ήταν παιχνίδι για έναν ρόλο το σημερινό, με τον ΠΑΟΚ εμφανώς καλύτερο και τον Σούβλατζη να πετυχαίνει έξι γκολ! Στο 21', λοιπόν, άνοιξε το σκορ ο Δικέφαλος με τον Σούβλατζη, έπειτα από την ασίστ του Χαλδέζου. Συνέχισε ο ίδιος με ατομική προσπάθεια στο 28' για το 2-0, ενώ στο 50' ήταν η σειρά του Χαλδέζου να σκοράρει.

Στη συνέχεια, ο Σούβλατζης σκόραρε τρις (52', 56', 58'), εκμεταλλευόμενος τις ασίστ των Τοπαλίδη και Γκέρσου, αντίστοιχα. Το 7-0 έκανε ο Σέφα στο 67', από την πάσα του Λαζαρίδη, «ξαναχτύπησε» ο Σούβλατζης στο 69' για το 8-0 (την ασίστ έβγαλε ο Σέφα) και τέλος ο Τοπαλίδης έκανε το 9-0 στο 72?.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x