Κύπελλο Ελλάδας

Παπαβασιλείου: «Είμαστε πολύ καλή ομάδα, δίκαιη η πρόκριση»

Για μεγάλη και δίκαιη πρόκριση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, μίλησε ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκι Παπαβασιλείου, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ανταμοιβή για τις εμφανίσεις των παικτών του Εργοτέλη και στα δύο παιχνίδια με τον ΟΦΗ, χαρακτήρισε ο Νίκι Παπαβασιλείου την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δείξαμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ σωστό τρόπο παιχνιδιού και όταν αυτό επιβεβαιώνεται απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους όπως οι Άρης, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ τότε μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, δείξαμε στην Ελλάδα ότι μπορούμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά μου γιατί μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα έδειξαν θράσος και ψυχική δύναμη να παραμείνουν πιστοί στα πλάνα τους και να πάρουμε μια μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ.

Ανταμείφθηκαν γιατί δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι αλλά και το πρώτο, όπου κυριαρχήσαμε και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τα δύο παιχνίδια, σαφώς η πρόκριση είναι μεγάλο πράγμα όμως το μυαλό μας είναι στο πρωτάθλημα. Μας έβαλε αρκετή πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, είναι λογικό γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα και παίζει στην έδρα της. Νομίζω ότι η πρόκριση είναι δίκαιη αν δούμε και τα δύο παιχνίδια. Αυτή είναι η δική μου εκτίμηση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x