Κύπελλο Ελλάδας

Παπαβασιλείου: «Μαγική εικόνα το 4-1, περήφανος για τους παίκτες»

Ο προπονητής του Εργοτέλη δήλωσε πως το 4-1 στην Τρίπολη ήταν πλασματικό.

Μπορεί ο Εργοτέλης να αποχαιρέτησε το Κύπελλο χάνοντας με 4-1 από τον Αστέρα, ωστόσο ο Νίκι Παπαβασιλείου δήλωσε ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών του και χαρακτήρισε άδικο το σκορ με βάση την εικόνα του ματς.

«Δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, όλη η Ελλάδα είδε ότι παίξαμε ποδόσφαιρο. Το σκορ είναι μία μαγική εικόνα. Ήταν μια φανταστική διαδρομή έως εδώ, συγχαρητήρια στα παιδιά», δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE Sports.

Στη συνέντευξη Τύπου, λίγο αργότερα, μίλησε: «Ηρθαμε να παίξουμε τον επαναληπτικό απέναντι σε μια πολύ καλό ομάδα, με άλλα μεγέθη, με άλλο μπάτζετ. Ομως παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Είδατε όλοι ότι παίξαμε καλά και διεκδικήσαμε το ματς. Μέχρι το 80' ήμασταν μέσα στην πρόκριση και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ηταν μια φανταστική διαδρομή ο θεσμός του Κυπέλλου για εμάς φέτος. Έχοντας μια νεανική ομάδα διεκδικήσαμε παιχνίδια όπως με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, τον οποίο κερδίσαμε. Ηρθαμε σήμερα εδώ να διεκδικήσουμε κάτι που δεν έχει καταφέρει στην ιστορία του ο Εργοτέλης. Μπορεί να μην τα καταφέραμε αλλά το σκορ είναι μαγική εικόνα. Πραγματικά είμαι περήφανος από την προσπάθεια. Τα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα, γιατί έχουμε τέτοια παιδιά πήραν πολύτιμες εμπειρίες. Να δώσω συγχαρητήρια στον Αστέρα και να ευχηθώ ευχηθώ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Εμείς συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να είμαστε στην δεκάδα και να διεκδικήσουμε αυτή την δεύτερη θέση από την οποία δεν νομίζω ότι είμαστε μακρυά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x