Super League 2

Παπαδόπουλος: «Μάγκες οι παίκτες μου, αυτός είναι ο ΟΦΗ»

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμφάνιση των παικτών του, τους οποίους και χαρακτήρισε μάγκες, εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

Πανευτυχής για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Άρη και την εμφάνιση των παικτών του εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των Κρητικών αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο «Γεντί Κουλέ», χαρακτήρισε μάγκες τους ποδοσφαιριστές του και πρόσθεσε πως η επόμενη σεζόν θέλει μυαλό και γνώση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

Για τον αγώνα:
«Παίζαμε με έναν αντίπαλο που έχει καλό πάσινγκ γκέιμ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Το σημερινό παιχνίδι, το κέρδισε περισσότερη η αμυντική τακτική μας, η ψυχή και το τρέξιμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Οι παίκτες μου είναι μάγκες. Γίναμε μία οικογένεια. Αυτός είναι ο ΟΦΗ. Συγχαρητήρια στον Άρη για το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε κατά διαστήματα. Είναι δύο ομάδες που δεν αξίζουν να βρίσκονται στην κατηγορία».

Για τη φετινή πορεία του ΟΦΗ:
«Η ομάδα από την αρχή είχε χτιστεί πολύ καλά. Μόνο εγώ ξέρω πως έμειναν οι παίκτες που έμειναν. Στις 07:30 ήμουν στην τράπεζα για να τους βάλω λεφτά και να μην έχουν δικαίωμα προσφυγής. Έγινε λίγο πριν τον Κισσαμικό. Είναι ένα μεγάλο θαύμα. Η ομάδα συσπειρώθηκε και έφερε κοντά της ανθρώπους αλλά και τον κόσμο. Εγώ το έβλεπα ως απίθανο να γίνει. Στην Ελλάδα μετρούν τα αποτελέσματα, όπως φυσικά και η εικόνα της ομάδας. Μόνο μπράβο. Αυτοί οι παίκτες θα γραφτούν με κεφαλαία γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ και θα έχουν μεγάλο κέρδος στη συνέχεια της καριέρας τους».

Για την επόμενη χρονιά του ΟΦΗ:
«Θέλει μυαλό και γνώση για να οργανωθεί η ομάδα, ώστε να μην φτάσει ξανά στο ίδιο σημείο. Τα ίδια λάθη έχουν κάνει και άλλες ομάδες όπως ο Άρης. Δεν αξίζουν αυτές τις ομάδες να φτάνουν σε τέτοιο σημείο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x