Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα»

Στην όχι και τόσο καλή εμφάνιση της Εθνικής Ελπίδων στα ματς με Λευκορωσία κι Ανδόρρα στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη νίκη επί της δεύτερης στα προκριματικά του EURO 2025.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως η Εθνική Ελπίδων αγωνίστηκε χωρίς έξι παίκτες κόντρα στην Ανδόρρα, ζήτησε καλύτερες εμφανίσεις στην υπόλοιπη προκριματική φάση και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να έρθει η πρόκριση, οπότε και ζήτησε νίκες και να αποβάλουν το άγχος.

Αναλυτικά: «Στη συγκεκριμένη αποστολή για τα δύο παιχνίδια με Λευκορωσία κι Ανδόρρα είχαμε αρκετές δυσκολίες. Μάλιστα σήμερα αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε χωρίς έξι παίκτες. Συνολικά βέβαια οι δύο εμφανίσεις μας δεν ήταν οι επιθυμητές, καθώς μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και το έχουμε αποδείξει στις προηγούμενες αναμετρήσεις με την Κροατία και την Πορτογαλία, αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Σίγουρα, μας στοιχίζει η ήττα από τη Λευκορωσία γιατί πλέον χρειαζόμαστε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να "κυνηγήσουμε" την πρόκριση. Θεωρώ ότι η σημερινή μας εμφάνιση δεν ήταν τόσο καλή λόγω του άγχους που είχαν τα παιδιά, καθώς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και εστιάζουμε στα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος των προκριματικών, τα οποία οφείλουμε να τα κερδίσουμε. Ελπίζω στο τελευταίο παιχνίδι με την Κροατία να "κυνηγάμε" ακόμα την πρόκριση ή τα μπαράζ, ώστε να πάμε σε έναν τελικό, όπου θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x