Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Το αποτέλεσμα μας αφήνει μια πικρή γεύση»

Απογοητευμένος με το ισόπαλο αποτέλεσμα εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης.

Πικρή γεύση αφήνει στον Νίκο Παπαδόπουλο η ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 47χρονος τεχνικός μίλησε στη κάμερα της Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει πάρει τη νίκη κόντρα στην «ελαφρά ταξιαρχία» με βάση την εικόνα της στο δεύτερο μέρος. Επιπλέον αναφέρθηκε και στις επιστροφές των Νέιρα και Βουό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στην κάμερα της Nova:

- Για το σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Το αποτέλεσμα μας αφήνει πικρή γεύση, γιατί θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα μας περιμένει πίσω ο αντίπαλος. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε φάσεις στο δεύτερο μέρος, πήραμε ρίσκα και είχε μία καλή φάση και ο Απόλλων. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε. Κρατάμε τη βελτίωση στην κατοχή της μπάλας, όμως πρέπει να βελτιωθούμε στην τελική προσπάθεια. Σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε πάλι το μηδέν, αλλά αυτό που μετρά είναι η νίκη».

- Για τους τραυματίες που επέστρεψαν: «Είναι σημαντικό να έχουμε όλους τους παίκτες μας υγιείς. Νέιρα και Βουό έλειψαν καιρό και ήταν λογικό να μην έχουν ρυθμό. Θα τους έχουμε πιο έτοιμους την επόμενη εβδομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x